Domov | Kontakt | Struktura strani
En De It Sl
 
Zakaj Profiles image

Zakaj Profiles

Zakaj nam zahtevni kupci lesnih moznikov in veznih lamel že vrsto let zaupajo?

Specializirani v proizvodnjo moznikov


V devetdesetih letih prejšnjega stoletja smo se ozko specializirali v industrijsko proizvodnjo lesnih moznikov, ki so najvišje kakovosti in na voljo v širokem dimenzijskem spektru.

Vodilna proizvodnja moznikov v Evropi

Smo št. 1 v Evropi po količini proizvedenih lesnih moznikov. Dnevno proizvedemo preko 7 milijonov kosov in preko 1500 ton na leto. Zelo visoko v Evropi se uvrščamo tudi po količini proizvedenih veznih lamel, letno jih proizvedemo kar 80 milijonov kosov.

Konstantna kvaliteta


Izdelki, proizvedeni v našem podjetju, se uvrščajo v prvi kakovostni razred. Inovativna tehnologija nam omogoča konstantno preverjanje kakovosti. Z našimi izdelki tako lahko zvišate ugled tudi vašega podjetja.

Preverjena kakovost


Da bi bila kakovost naših izdelkov zagotovljena ter konstantna, smo razvili računalniško vodene naprave za kontrolo kvalitete, s katerimi prekontroliramo kakovost  vsem našim izdelkom.

Napredna proizvodna tehnologija.


Smo v koraku s časom. Našo proizvodnjo oblikuje napredna in inovativna tehnologija, ki zagotavlja, da naše izdelke proizvajamo na najvišji kakovostni ravni.

Ekološka ozaveščenost


V našem podjetju imamo postavljene visoke ekološke standarde. Ohranjanje vitalne narave je odgovornost vsakega posameznika in tudi podjetja, zato je naša celotna proizvodnja tehnično podprta z velikimi filtrirnimi kapacitetami, katere nam zagotavljajo čisto ter urejeno delovno in bivalno okolje.

Kratki dobavni roki

V Profilesu smo že dolgo znani kot zanesljiv partner, ki spoštuje tudi dobavne roke. Naši roki so kratki, s čimer vam zagotovimo, da pravočasno zaključite vse vaše proizvodne plane.

Fleksibilnost


Kljub velikemu obsegu proizvodnje je podjetje Profiles elastično ter prilagodljivo vašim željam in potrebam. Naša glavna skrb je popolno zadovoljstvo naših kupcev. Zaupajte nam vaše skrbi, z veseljem smo vam na voljo za kakršnakoli vprašanja.

Za dodatne informacije in vprašanja v zvezi z našimi izdelki in storitvami nas kontaktirajte.
lesni mozniki
vezne lamele
lesni peleti